Przetargi.pl
1/Ż/2016

Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg

  • Adres: 24-300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa 7
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 81 827 69 00 , fax. 81 827 35 50
  • Data zamieszczenia: 2016-04-25
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
    ul. Owocowa 7 7
    24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
    tel. 81 827 69 00, fax. 81 827 35 50
    REGON: 06039716600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna Służby Więziennej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    1/Ż/2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część I 1 Śmietana 18 % w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg)/trwałość min. 14 dni kg I 5000 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 % (opakowanie do 25 kg) kg I 900 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka 250 g) /trwałość min. 14 dni kg I 4500 4 Serek homogenizowany smaki (opakowanie 150 g)/trwałość min. 14 dni kg I 160 5 Serek typu Fromage (opakowanie 100 g)/trwałość min. 14 dni kg I 1200 6 Serek topiony (opakowanie 100 g) trwałość min. 14 dni kg I 1600 7 Serek ziarnisty czysty / opakowanie 150g//trwałość min. 14 dni kg I 2800 8 Kefir naturalny o zawartości tłuszczu do 2% opakowanie 250 g trwałość min. 14dni kg I 5600 9 Jogurt owocowy /opakowanie 150g/ trwałość min. 14 dni kg I 1600 10 Ser żółty twardy trwałość min. 14dni kg I 500 Część II 1 Przyprawa do zup w płynie PN-A-86967 kg I 1500 2 Ocet spirytusowy 10 % PN- EN 13188 l I 400 3 Musztarda gastronomiczna PN-A-86964 kg I 1600 4 Ketchup /łagodny,pikantny/ PN-A-86951 kg I 1400 5 Sos tatarski - do mięs, wędlin, jaj i ryb kg I 1000 6 Groszek konserwowy PN-76/A-77803 kg I 600 7 Kukurydza konserwowa PN-A-77807:1997 kg I 1000 8 Majonez gastronomiczny PN-A-94018:1995 kg I 900 9 Sól kuchenna warzona PN-C-84081 kg I 2700 10 Herbata czarna granulowana PN-ISO 3720 kg I 500 11 Liść laurowy PN-A-86967 kg I 5 12 Majeranek otarty PN-A-86958 kg I 60 13 Papryka ostra/słodka mielona PN-A-86955 kg I 90 14 Pieprzy ziołowy PN-A-86952 kg I 70 15 Pieprz czarny mielony PN-A-86955 kg I 120 16 Ziele angielskie BN-68/8132-14 kg I 5 17 Czosnek suszony granulowany PN-R-75518 kg I 110 18 Koperek suszony PN - 72/A-77603 kg I 40 19 Kwasek cytrynowy PN-81/A-79734 kg I 35 20 Kawa zbożowa kg I 130 21 Uniwersalna przyprawa do potraw w proszku typu jarzynka kg I 900 22 Sos meksykański do kanapek na bazie sosu pomidorowego z papryką kg I 1000 23 Fasola średnia PN-75/R 65031 kg I 2600 24 Chrzan tarty PN/R-75520 kg I 1600 25 Groch łuskany PN- 81/R 86951 kg I 1500 26 Koncentrat pomidorowy - 30% PN-A-77606 kg I 5000 27 Przyprawa oregano suszone kg I 40 28 Przyprawa zioła prowansalskie suszone kg I 30 29 Przyprawa cynamon suszony kg I 12 30 Ogórek konserwowy kg I 2000 31 Papryka marynowana kg I 1200 32 Sałatka obiadowa 4-ro składnikowa na bazie ogórka - słój kg I 1800 33 Sałatka obiadowa 4-ro składnikowa na bazie kapusty białej - słój kg I 1800 34 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 600 35 Sos boloński w proszku PN-A-94052 I kg 300 36 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 300 37 Bulion - rosół z kury w proszku PN-A-94052 I kg 1000 38 Żurek w proszku PN-A-94052 I kg 400 39 Barszcz czerwony w proszku PN-A-94052 I kg 350 40 Zupa grzybowa w proszku PN-A-94052 I kg 300
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158000006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach