Przetargi.pl
Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.

Politechnika Warszawska ogłasza przetarg

  • Adres: 00-661 Warszawa, Pl. Politechniki 1
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 022 2346206, 2346630 , fax. 022 2346217, 6286075
  • Data zamieszczenia: 2016-04-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Politechnika Warszawska
    Pl. Politechniki 1 1
    00-661 Warszawa, woj. mazowieckie
    tel. 022 2346206, 2346630, fax. 022 2346217, 6286075
    REGON: 00000155400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.pw.edu.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Uczelnia publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zapewnienie usługi gastronomicznej podczas projektu Pikniku Pracowniczego i Regat o Puchar Rektora Politechniki Warszawskiej, który odbędzie się w dniach 21-22 maja 2016r. 2. Usługa gastronomiczna składać się będzie z gatunków produktów określony w tabeli poniżej: NAZWA ASORTYMENTU - Grillowana kiełbasa 800 porcji min. 100g każda - Grillowana karkówka 300 porcji min. 150g każda - Zupa grochowa 600 porcji - Pieczywo - chleb Min. 3 kromki do podawanego gotowego dania. - Ketchup - Musztarda Zapewnienie wystarczającej ilości do podawanych porcji. 3. Miejsce świadczenia usługi Ośrodek Szkoleniowy Wojskowej Akademii Technicznej, ul. Groszkowskiego 2, Zegrze Płn. 4. Zamawiający wymaga dostarczenia stołów wraz z parasolami piknikowymi 15 sztuk. oraz ławki do stołów 30 szt. 5. Wykonawca ma prawo do zwiększenia liczby gatunków produktów określonych powyżej. 6. Usługa gastronomiczna świadczona będzie na jednorazowych talerzach. Wykonawca posiadać będzie na życzenie klienta sztućce plastikowe oraz serwetki papierowe. 7. Wykonawca gotowy będzie do świadczenia usługi gastronomicznej na godzinę przed planowanym rozpoczęciem o godz. 12:00. 8. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany godziny rozpoczęcia lub zakończenia świadczenia usługi gastronomicznej w czasie pikniku. Informacja dotycząca powyższej zmiany powinna być przekazana do wybranego Wykonawcy nie później niż 7 dni przed terminem pikniku. 9. Zamawiający zastrzega sobie prawo do podziału ilościowego ww. asortymentu na pierwszy i drugi dzień pikniku. Informacja dotycząca rozdysponowania powinna być przekazana do wybranego Wykonawcy nie później niż 5 dni przed terminem pikniku. 10. Wykonawca zobowiązany jest do rozstawienia stoisk zgodnie z wytycznymi Zamawiającego. 11. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia obsługi w ilości zapewniającej bezkolizyjną obsługę klientów. W tym celu zobowiązany jest do zapewnienia co najmniej 3 grilli gazowych wraz z obsługą. 12. W przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń u Wykonawcy zobowiązany on jest zapewnić posiłki, o nie gorszej jakości na swój koszt, z innych źródeł. 13. Zamawiający zastrzega sobie w trakcie realizacji umowy prawo dostępu do wszystkich atestów na surowce, urządzenia, sprzęt, naczynia, opakowania transportowe wykorzystywane w procesie przygotowania i transportu posiłków. 14. Zamawiający zastrzega sobie prawo do oceny i weryfikacji wszystkich parametrów zleconej usługi - na każdym etapie oraz w każdej chwili w miejscu przygotowywania posiłków i ich dostawy. 15. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania czystości w granicach swojego obszaru w czasie imprezy. 16. Wykonawca odpowiada za transport zamówienia oraz zobowiązuje się do zapewnienie posiłków zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwa żywności i żywienia (Dz.U. z 2015r., poz. 594 ze zm.). 17. Wykonawca powinien zapewnić wykonanie usługi, zgodnie z najlepszą wiedzą i praktyką zawodową oraz obowiązującymi przepisami prawa w celu zapewnienia właściwych warunków w zakresie: a. higieny żywności; b. bezpieczeństwa żywności; c. jakości zdrowotnej żywności; d. wszystkie potrawy były świeże; 18. Wykonawca przygotuje i dostarczy posiłki zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz poniesie pełną odpowiedzialność za ich przestrzeganie; 19. Wykonawca zapewnia, że dostarczone posiłki, sposób ich wykonania oraz podania odpowiadają i są zgodne z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności oraz żywienia zbiorowego; 20. Pozostałe warunki, jakim ma odpowiadać wykonany przedmiot zamówienia, zawarte są w Polskich Normach lub PN przenoszących normy europejskie, bądź normach innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru Gospodarczego przenoszących te normy.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda zabezpieczenia oferty wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury VAT
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.pw.edu.pl/wykaz
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach