Przetargi.pl
Zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, artykułów mleczarskich oraz rybnych

Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Radecznicy ogłasza przetarg

  • Adres: 22-463 Radecznica, ul. Klasztorna 4
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 84 68 18 020 , fax. 84 6818792
  • Data zamieszczenia: 2015-10-15
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Radecznicy
    ul. Klasztorna 4 4
    22-463 Radecznica, woj. lubelskie
    tel. 84 68 18 020, fax. 84 6818792
    REGON: 00029104900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.radecznica.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, artykułów mleczarskich oraz rybnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, artykułów mleczarskich oraz rybnych dla potrzeb kuchni szpitalnej Samodzielnego Publicznego Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Radecznicy, 22-463 Radecznica, ul. Klasztorna 4 w asortymencie i ilości podanych w Załączniku Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 2. Przedmiot zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15100000-9; 15500000-3; 15200000-0. 3. Jakość produktów zgodna z obowiązującym prawodawstwem. 4. Warunki dostaw- dostawa przedmiotu zamówienia na koszt i ryzyko Wykonawcy - w ilości i asortymencie zamówionym przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem, a na półtusze wieprzowe z pięciodniowym wyprzedzeniem na drodze telefonicznej lub faksu. 5. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Części zamówienia stanowią: 1/ Zadanie Nr I - Mięso 2/ Zadanie Nr II - Wędliny 3/ Zadanie Nr III - Wyroby garmażeryjne 4/ Zadanie Nr IV - Drób 5/ Zadanie Nr V - Konserwy mięsne 6/ Zadanie Nr VI - Pasztet 7/ Zadanie Nr VII - Artykuły mleczarskie 8/ Zadanie Nr VIII - Ryby 9/ Zadanie Nr IX - Konserwy rybne
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do przetargu jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości 7 600,00 zł (siedem tysięcy sześćset złotych zero groszy) za całość przedmiotu zamówienia. Wadium dla poszczególnych części zamówienia wynosi: 1. Zadanie Nr I - Mięso ?- 1 500,00 zł 2. Zadanie Nr II - Wędliny ?- 1 400,00 zł 3. Zadanie Nr III - Wyroby garmażeryjne ?- 700,00 zł 4. Zadanie Nr IV - Drób ?- 400,00 zł 5. Zadanie Nr V - Konserwy mięsne ?- 150,00 zł 6. Zadanie Nr VI - Pasztet ?- 150,00 zł 7. Zadanie Nr VII - Artykuły mleczarskie - 2 400,00 zł 8. Zadanie Nr VIII - Ryby ?- 550,00 zł 9. Zadanie Nr IX - Konserwy rybne ?- 350,00 zł

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.radecznica.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach