Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Radecznicy ogłasza przetarg
- Adres: 22-463 Radecznica, ul. Klasztorna 4
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 84 68 18 020 , fax. 84 6818792
- Data zamieszczenia: 2015-10-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Wojewódzki Szpital Psychiatryczny w Radecznicy
ul. Klasztorna 4 4
22-463 Radecznica, woj. lubelskie
tel. 84 68 18 020, fax. 84 6818792
REGON: 00029104900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.radecznica.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, artykułów mleczarskich oraz rybnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą mięsa i produktów mięsnych, artykułów mleczarskich oraz rybnych dla potrzeb kuchni szpitalnej Samodzielnego Publicznego Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Radecznicy, 22-463 Radecznica, ul. Klasztorna 4 w asortymencie i ilości podanych w Załączniku Nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 2. Przedmiot zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15100000-9; 15500000-3; 15200000-0. 3. Jakość produktów zgodna z obowiązującym prawodawstwem. 4. Warunki dostaw- dostawa przedmiotu zamówienia na koszt i ryzyko Wykonawcy - w ilości i asortymencie zamówionym przez Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem, a na półtusze wieprzowe z pięciodniowym wyprzedzeniem na drodze telefonicznej lub faksu. 5. Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Części zamówienia stanowią: 1/ Zadanie Nr I - Mięso 2/ Zadanie Nr II - Wędliny 3/ Zadanie Nr III - Wyroby garmażeryjne 4/ Zadanie Nr IV - Drób 5/ Zadanie Nr V - Konserwy mięsne 6/ Zadanie Nr VI - Pasztet 7/ Zadanie Nr VII - Artykuły mleczarskie 8/ Zadanie Nr VIII - Ryby 9/ Zadanie Nr IX - Konserwy rybne - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca przystępujący do przetargu jest zobowiązany wnieść wadium w wysokości 7 600,00 zł (siedem tysięcy sześćset złotych zero groszy) za całość przedmiotu zamówienia. Wadium dla poszczególnych części zamówienia wynosi: 1. Zadanie Nr I - Mięso ?- 1 500,00 zł 2. Zadanie Nr II - Wędliny ?- 1 400,00 zł 3. Zadanie Nr III - Wyroby garmażeryjne ?- 700,00 zł 4. Zadanie Nr IV - Drób ?- 400,00 zł 5. Zadanie Nr V - Konserwy mięsne ?- 150,00 zł 6. Zadanie Nr VI - Pasztet ?- 150,00 zł 7. Zadanie Nr VII - Artykuły mleczarskie - 2 400,00 zł 8. Zadanie Nr VIII - Ryby ?- 550,00 zł 9. Zadanie Nr IX - Konserwy rybne ?- 350,00 zł
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.radecznica.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej im. T. Kościuszki w Jastkowie w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-07-27 - www.dpskrasnystaw.pl
Dodano: 2016-06-10 - PNO 2/Ż/OISW/2016
Dodano: 2016-04-29 - Dostawy mięsa i przetworów z mięsa, drobiu i ryb, artykułów spożywczych, mleka i przetworów z mleka oraz pieczywa.
Dodano: 2016-03-10 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej
Dodano: 2016-03-08 - Dostawa mięsa, wędlin i nabiału
Dodano: 2016-02-11 - Dostawa PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Dodano: 2015-12-10 - Dostawa mięsa, wędlin, podrobów wieprzowych i wołowych oraz mięsa, wędlin i podrobów drobiowych dla Domu Pomocy Społecznej BETANIA w Lublinie
Dodano: 2015-12-04 - Mięso i wyroby wędliniarskie
Dodano: 2015-11-23 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 40 im. Leona Kruczkowskiego w Lublinie w okresie od 04.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-11-20