Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II ogłasza przetarg
- Adres: 20-950 Lublin, Al. Racławickie 14
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. (81) 445 41 59 , fax. (81) 445 41 63
- Data zamieszczenia: 2014-09-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II
Al. Racławickie 14 14
20-950 Lublin, woj. lubelskie
tel. (81) 445 41 59, fax. (81) 445 41 63
REGON: 00051406400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.kul.lublin.pl/zamowienia-publiczne,16027.html
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: kościelna szkoła wyższa o pełnych prawach publicznych szkół wyższych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Usługa cateringu dla Uczestników seminarium naukowo-dydaktycznego, konferencji naukowo-dydaktycznej oraz specjalistycznych kursów językowych realizowanych w ramach projektu: PWP - Kształcenie zawodowe na neofilologiach KUL na potrzeby rynku pracy - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu dla Uczestników seminarium naukowo-dydaktycznego, konferencji naukowo-dydaktycznej oraz specjalistycznych kursów językowych realizowanych w ramach projektu: PWP - Kształcenie zawodowe na neofilologiach KUL na potrzeby rynku pracy. Zadanie 1: Usługa cateringu dla Uczestników seminarium naukowo-dydaktycznego. Zadanie 2: Usługa cateringu dla Uczestników konferencji naukowo-dydaktycznej. Zadanie 3: Usługa cateringu dla Uczestników specjalistycznych kursów językowych. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 1 do SIWZ - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.kul.lublin.pl/zamowienia-publiczne,16027.html
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie
Dodano: 2016-06-23 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2016 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/32-2016/DOP-p)
Dodano: 2016-05-25 - usługa polegająca na organizacji cyklu dwóch dwudniowych posiedzeń Wspólnej Grupy Tematycznej oraz konferencji podsumowującej projekt Wypracowanie systemowych rozwiązań i mechanizmów na rzecz koordynacji działań współpracy transgranicznej. [OP-IV.272.76.2015.NSZ]
Dodano: 2015-07-07 - Świadczenie usługi polegającej na zapewnieniu całodziennego wyżywienia dla uczestników Lata Polonijnego 2015 UMCS w Lublinie, (oznaczenie sprawy: PN/11-2015/DOP- p). Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w Załączniku nr 1 do siwz - opisie przedmiotu zamówienia.
Dodano: 2015-05-25 - Usługa zorganizowania wyżywienia, noclegów, ubezpieczenia oraz zapewnienie odzieży roboczej dla uczestników staży krajowych w ramach projektu pn.:Zasadnicza Szkoła Zawodowa w Adamowie Twoją szansą
Dodano: 2015-05-11 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-27 - Organizacja i obsługa trzech konferencji w ramach projektu pn.: Wystartuj z biznesem - Promocja Powiatu Ryckiego Narzędziem Rozwoju Lokalnego
Dodano: 2015-02-09 - Przetarg nieograniczony na sukcesywne świadczenie usług gastronomicznych i cateringowych dla Państwowego Instytutu Weterynaryjnego - Państwowego Instytutu Badawczego w Puławach
Dodano: 2015-01-29 - Usługa cateringowa dla PWSZ w Chełmie w związku z organizacją VIII Konferencji Naukowej GIS, GPS i technika lotnicza w praktyce
Dodano: 2014-11-28 - Usługa cateringowa na potrzeby projektu Wiedza i praktyka drogą do sukcesu
Dodano: 2014-11-03