Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem ogłasza przetarg
- Adres: 34-500 Zakopane, ul. Bronisława Czecha 1
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 18 2012274 , fax. 18 2014906
- Data zamieszczenia: 2016-06-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Sportu - Ośrodek Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem
ul. Bronisława Czecha 1 1
34-500 Zakopane, woj. małopolskie
tel. 18 2012274, fax. 18 2014906
REGON: 14273335600042 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip.cos.pl/bip/strony,0,72-zakopane
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Centralnego Ośrodka Sportu - Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i wędlin do Centralnego Ośrodka Sportu - Ośrodka Przygotowań Olimpijskich w Zakopanem. Przedmiot zamówienia zawarty jest w treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Godzina dostawy
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip.cos.pl/strony,0,72-zakopane
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa produktów spożywczych dla ZZOZ w Wadowicach, znak: ZP/PRZET/25/2016
Dodano: 2016-07-27 - Przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy mięs i wędlin woł/wp
Dodano: 2016-07-25 - Dostawa mięsa i produktów mięsno-wędliniarskich wieprzowych, wołowych i drobiowych
Dodano: 2016-07-13 - Dostawa produktów żywnościowych tj. mięsa drobiowego i wędlin drobiowych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania Sygn. 33/ŻYW/16.
Dodano: 2016-06-22 - dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych do Domu Pomocy Społecznej w Krakowie w okresie 01.07.2016 do 31.12.2016.
Dodano: 2016-06-14 - Przetarg nieograniczony nr 3/2016
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa produktów żywnościowych tj. mięsa i przetworów mięsnych przeznaczonych na bieżące żywienie żołnierzy jednostek wojskowych znajdujących się w rejonie zaopatrywania Sygn. 29/ŻYW/16.
Dodano: 2016-06-06 - Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Muszynie
Dodano: 2016-05-30 - Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: VII - XII 2016 r.
Dodano: 2016-05-12 - dostawy mięsa i wyrobów mięsno-wędliniarskich
Dodano: 2016-04-15