Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy 31-047 Kraków, ul. Sarego 2 Zakład Doświadczalny Pawłowice ogłasza przetarg
- Adres: 64-122 Pawłowice, ul. Mielżyńskich 14
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 65 5299192 w. 214 , fax. 65 5299464
- Data zamieszczenia: 2016-05-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy 31-047 Kraków, ul. Sarego 2 Zakład Doświadczalny Pawłowice
ul. Mielżyńskich 14 14
64-122 Pawłowice, woj. wielkopolskie
tel. 65 5299192 w. 214, fax. 65 5299464
REGON: 00007972800093 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zdpawlowice.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: rolnictwo, działalność naukowo-badawcza i inne
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46% - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Śruta sojowa poekstrakcyjna Hipro o zawartości białka minimum 46% . Zamawiający zamawia 150 ton śruty sojowej , loco magazyn ZD Pawłowice. Oferty częściowe 3 x 50 ton. Śruta sojowa o zawartości białka minimum 46% winna spełniać n/w parametry jakościowe: - Zawartość Salmonelli - nieobecna w 0,1 g - Zawartość beztlenowców - nieobecne w 0,1 g Przy każdej dostawie surowca paszowego należy przedstawić świadectwo jakościowe i zaświadczenie o badaniu na obecność salmonelli. Zamawiający jest podatnikiem podatku rolnego i zamawiany produkt wykorzysta na potrzeby własne. 156_2016 Otręby pszenne, paszowe. Zamawiający zamawia 50 ton otrąb, loco magazyn ZD Pawłowice. Otręby pszenne, paszowe winny spełniać n/w parametry: - Wilgotność do 14%. - Zanieczyszczenia do 7%. - Zawartość białka ogólnego - minimum 14% - Zawartość włókna surowego poniżej 9%. Parametry jakościowe: aflatoksyna B-1 - poniżej 0,02 mg/kg deoksyniwalenol - poniżej 8 mg/kg zearalenon - poniżej 2 mg/kg ochratoksyna A - poniżej 0,25 mg/kg beztlenowce - nieobecne w 0,1 g salmonella - nieobecna w 0,1 g Zamawiający jest podatnikiem podatku rolnego i zamawiany produkt wykorzysta na potrzeby własne. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 031111003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 40 dni
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: ymaga wniesienia wadium:2000,00 x 3 = 6000,00 PLN
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zdpawlowice.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 60 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Śruta sojowa poekstrakcyjna Hipro o zawartości białka minimum 46%
Dodano: 2016-07-21 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2016-03-30 - ŚRUTA SOJOWA POEKSTRAKCYJNA O ZAWARTOŚCI BIAŁKA MIN. 46%
Dodano: 2016-02-18 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2016-01-19 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2015-12-17 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2015-10-02 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2015-08-25 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2015-07-20 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2015-05-29 - Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka min. 46%
Dodano: 2015-04-14