Powiat Zduńskowolski/Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach ogłasza przetarg
- Adres: 98-220 Zduńska Wola, Wojsławice
- Województwo: łódzkie
- Telefon/fax: tel. 43 825 14 91 , fax. 43 825 14 90
- Data zamieszczenia: 2018-07-23
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Powiat Zduńskowolski/Zespół Szkół Rolnicze Centrum Kształcenia Ustawicznego w Wojsławicach
Wojsławice 118
98-220 Zduńska Wola, woj. łódzkie
tel. 43 825 14 91, fax. 43 825 14 90
REGON: 730934795 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.zsrcku.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego o wartości powyżej 30 000 Euro, nie przekraczającej 209 000 Euro na dostawę artykułów spożywczych (Pakiet nr 1 - mięso i wędliny) dla ZSRCKU - nr sprawy S/2/18. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do 30. 06. 2019 r. w zakresie Pakietu nr 1 - mięso i wędliny. Podane w opisie przedmiotu zamówienia miesięczne zapotrzebowanie na poszczególne artykuły żywnościowe obejmują ilości przewidziane dla zamówienia podstawowego. Zamawiający zastrzega, iż może w ramach prawa opcji zwiększyć zamówienie w ilości do 100% zamówienia podstawowego dla każdej z pozycji asortymentu. W razie skorzystania z prawa opcji, będą obowiązywały ceny wskazane w ofercie dla zamówienia podstawowego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Ocena tego warunku zostanie dokonana na podstawie złożonego przez Wykonawcę załącznika nr 3 do SIWZ.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZP/8/2024 „Dostawy mięsa i przetworów mięsnych dla Wojewódzkiego Specjalistycznego Szpitala im. M. Pirogowa w Łodzi”
Dodano: 2024-04-18 - Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej „Pod Dębami” w Konstantynowie Łódzkim
Dodano: 2024-04-07 - Dostawa artykułów żywnościowych niezbędnych do sporządzania posiłków w stołówce, bufecie oraz café w Państwowej Wyższej Szkole Filmowej, Telewizyjnej i Teatralnej im. Leona Schillera w Łodzi
Dodano: 2024-03-01 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 7 w Łodzi
Dodano: 2024-02-18 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 231 w Łodzi
Dodano: 2024-02-18 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 199 w Łodzi
Dodano: 2024-02-15 - Dostawa artykułów żywnościowych dla szkoły Podstawowej nr 137 w Łodzi
Dodano: 2024-02-09 - Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Łodzi
Dodano: 2024-01-17 - Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin do 6 Domu Pomocy Społecznej w Łodzi
Dodano: 2024-01-05 - Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 175 w Łodzi
Dodano: 2023-12-22