Przetargi.pl
Dostawy mięsa i wędlin sprawa nr 220/01/2016

Areszt Śledczy w Grójcu ogłasza przetarg

  • Adres: 05-600 Grójec, ul. Armii Krajowej 21
  • Województwo: mazowieckie
  • Telefon/fax: tel. 048 6642052 , fax. 048 6642725
  • Data zamieszczenia: 2016-05-20
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy w Grójcu
    ul. Armii Krajowej 21 21
    05-600 Grójec, woj. mazowieckie
    tel. 048 6642052, fax. 048 6642725
    REGON: 00032075600000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka organizacyjna więziennictwa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa i wędlin sprawa nr 220/01/2016
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Wołowina b/k II kg 120 Wątroba wieprzowa kg 650 Łopatka wieprzowa b/k kg 2400 Kości wołowe kg 2300 Kości wieprzowe schabowe wędzone kg 1500 Serca wieprzowe kg 350 Żołądki z kurczaka kg 500 Kurczak cały - bez podrobów świeży kg 1500 Ćwiartka kurczaka kg 1600 Filet z kurczaka kg 300 Wątróbki drobiowe kg 400 Serca drobiowe kg 700 Kiełbasa biała parzona kg 640 Kiełbasa kanapkowa kg 2100 Kiełbasa Podwawelska kg 850 Smalec (kostka 200 do 400 gram) kg 120 Szynka prasowana (blok) kg 430 Kiełbasa śląska kg 1080 Kiełbasa drobiowa (cienka) kg 1750 Kiełbasa szynkowa kg 350 Kiełbasa boczkowa kg 620 Parówki wieprzowe - cienkie kg 1250 Kiełbasa Parówkowa kg 900 Kiełbasa zwyczajna kg 1700 Kurczak faszerowany (wędlina) kg 270 Mielonka z indyka kg 1600 Kiełbasa krakowska kg 450 Mortadela drobiowa kg 2200 Pieczeń rzymska kg 1700 Przysmak drobiowy kg 220 Pasztet wieprzowy (blok) kg 975 Podgardle wędzone kg 650 Salceson czarny kg 825 Salceson Włoski kg 725 Pasztetowa wieprzowa kg 920 Kaszanka (gryczana) kg 1150 Parówki drobiowe cienkie kg 1000 Mielonka drobiowa kg 1950 Szynka drobiowa kg 330 Pasztet drobiowy kg 300 Pieczeń drobiowa kg 550 Pasztet mazowiecki (blok) kg 150 Konserwa mięsna - familijna o gr 200 do 300 gr z samootwieraczem kg 350 Konserwa pasztet drobiowy o gr 200 do 300 gr z samootwieraczem kg 300 Kiełbasa toruńska kg 500 Kiełbasa swojska kg 150 Kiełbasa grillowa kg 1850 Szynka tyrolska kg 1900 Kiełbasa golonkowa kg 250 Polędwica drobiowa kg 380 Żeberka wieprzowe - porcjowane w paski kg 370 Słonina kg 100 Pasztetowa drobiowa kg 550
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach