Zakład Karny Warszawa-Białołęka ogłasza przetarg
- Adres: 03-016 Warszawa, ul. Ciupagi 1b
- Województwo: mazowieckie
- Telefon/fax: tel. 22 279 73 00 , fax. 22 279 73 21
- Data zamieszczenia: 2016-03-09
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Warszawa-Białołęka
ul. Ciupagi 1b 1b
03-016 Warszawa, woj. mazowieckie
tel. 22 279 73 00, fax. 22 279 73 21
REGON: 01719119400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka nieposiadająca osobowości prawnej - wymiar sprawiedl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie. Oznaczenie sprawy Dkw220/2/2016. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część nr 1 - mięso i wędliny: Baleron 40 kg; Boczek wędzony b/ż 40kg; Szynka wędzona 40kg; Kiełbasa kanapkowa 600kg; Mortadela 2000kg; Kiełbasa parówkowa 1000kg; Kiełbasa zwyczajna 1600kg; Luncheon 700kg; Parówki 1000kg; Kiełbasa żywiecka 40kg; Kiełbasa regionalna 600kg; Salceson włoski 600kg; Pasztetowa wieprzowa 700kg; Kaszanka gryczana 1200kg; Pasztet mięsny 700kg; Pieczeń wiedeńska 700kg; Mięso mielone wołowo-wieprzowe 1600kg; Słonina 500kg; Podgardle 200kg; Boczek surowy b/ż 300kg; Łopatka wieprzowa b/k 1100kg; Żeberka paski 800kg; Wątroba wieprzowa 1100kg; Mięso wołowe b/k z łopatki 600kg; Kości 2000kg. Część nr 2 - konserwy mięsne: Konserwa turystyczna (puszka z samootwieraczem 300-330g) 700kg; Pasztet wieprzowy konserwowy (puszka z samootwieraczem 130-140g) 400kg; Pasztet drobiowy konserwowy (puszka z samootwieraczem 130-140g) 600kg. Część nr 3 - konserwy rybne: Paprykarz konserwowy 300-330g (puszka z samootwieraczem) 1100kg; Śledź w pomidorach 300-330g (puszka z samootwieraczem) 500kg. Część nr 4 - ryby mrożone: Filet z mintaja w opakowaniu zbiorczym do 10 kg, mrożony oddzielnie o zawartości glazury 30%-40% 700kg; Burger rybny opakowanie zbiorcze do 10kg 700kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151311305
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-02-25 - ZAKUP I DOSTAWY WĘDLIN
Dodano: 2016-01-15 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - dostawa mięsa oraz wędlin do kuchni SP ZOZ Siedlce
Dodano: 2015-12-28 - dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2015-12-03 - Dostawa mięsa, wędlin, drobiu i ryb.
Dodano: 2015-11-27 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-08-06 - Dostawy mięsa i wędlin, konserw mięsnych, konserw rybnych, ryb mrożonych do Oddziału Zewnętrznego w Popowie Zakładu Karnego w Warszawie-Białołęce - oznaczenie sprawy DKw220/3/2015
Dodano: 2015-03-04 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN
Dodano: 2015-02-03 - Dostawa wędlin
Dodano: 2015-01-29