14 Wojskowy Oddział Gospodarczy ogłasza przetarg
- Adres: 60-811 Poznań, Bukowska
- Województwo: wielkopolskie
- Telefon/fax: tel. 261 57 48 02, , fax. 261 57 72 04
- Data zamieszczenia: 2017-10-31
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy
Bukowska 34
60-811 Poznań, woj. wielkopolskie
tel. 261 57 48 02, , fax. 261 57 72 04
REGON: 30206765400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.14wog.wp.mil.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka Wojskowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa ryb - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb dla 14 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Poznaniu wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu cenowym (załącznik nr 6 do SIWZ) oraz szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia (załącznik nr 7 do SIWZ) Karp świeży tusza 420 kg Pstrąg filet 168 kg Łosoś filet 336 kg Sandacz filet mrożony 336 kg Dorsz atlantycki mrożony filet 168 kg Morszczuk mrożony filet 840 kg Mintaj mrożony filet 504 kg Śledzie solone matjasy filety 1260 kg Pstrąg wędzony patroszony 84 kg Łosoś wędzony filet 84 kg Makrela wędzona tusza 1680kg Śledź marynowany 672 kg Śledź po kaszubsku 1008 kg Tuńczyk w sosie własnym 654 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03311000-2
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający wymaga wniesienia wadium w wysokości: 2 500,00 zł. Wadium musi być wniesione przed upływem terminu składania ofert i musi obejmować cały okres związania ofertą.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Określenie warunków: Obowiązującą decyzję administracyjną właściwego powiatowego lekarza weterynarii w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia albo przedłużenia zatwierdzenia zakładów, zgodnie z art. 20 ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 16 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (j.t. Dz. U. z 2014 r. poz 1577 ze zm.) - jeżeli ustawa nakłada obowiązek takich uprawnień lub Obowiązującą decyzję administracyjną właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej w sprawie zatwierdzenia, warunkowego zatwierdzenia, przedłużenia warunkowego zatwierdzenia zakładów, które produkują lub wprowadzają do obrotu żywność pochodzenia nie zwierzęcego lub wprowadzają do obrotu produkty pochodzenia zwierzęcego, nieobjęte urzędową kontrolą organów Inspekcji Weterynaryjnej zgodnie z art. 62 ust. 1 pkt. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (j.t. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.) – jeżeli nakłada obowiązek takich uprawnień lub Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów zgodnie z rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 29 maja 2007 r. w sprawie wzorów dokumentów dotyczących rejestracji i zatwierdzenia zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej i zatwierdzenia zakładów produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność podlegających kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej (Dz.U. z 2007 r. nr 106, poz. 730);
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Kompletna oferta musi zawierać: 1) wypełniony formularz oferty - sporządzony wg wzoru stanowiącego załącznik nr 1 do SIWZ, 2) wypełniony formularz cenowy – sporządzony wg wzoru stanowiącego załącznik nr 6 do SIWZ, 3) stosowne pełnomocnictwo(a) w przypadku, gdy upoważnienie do podpisania oferty nie wynika bezpośrednio ze złożonego w ofercie odpisu z właściwego rejestru albo zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, 4) w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, dokument ustanawiający pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie niniejszego zamówienia publicznego, 5) oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu i braku podstaw do wykluczenia (załączniki nr 2 i nr 3 do SIWZ), 6) pisemne zobowiązanie podmiotu do udostępnienia niezbędnych zasobów do wykonania zamówienia (załącznik nr 5 do SIWZ) – jeżeli dotyczy 7) potwierdzenie wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- DOSTAWA RYB
Dodano: 2023-10-05 - Sukcesywne dostawy ryb, do restauracji „RYCERSKA” znajdującej się na Campingu Malta w Poznaniu ul. Krańcowa 98 w 2023 r
Dodano: 2023-01-26 - Dostawy cebuli, pory, artykułów spożywczych (pierogi, soja, leczo, pomidory mrożone) oraz ryb i konserw rybnych do Zakładu Karnego we Wronkach.
Dodano: 2020-03-10 - Dostawa ryb
Dodano: 2018-10-19 - Dostawy warzyw sezonowych oraz ryb i przetworów rybnych
Dodano: 2018-04-18 - Dostawa ryb i przetworów rybnych dla pacjentów Szpitala Wojewódzkiego w Poznaniu
Dodano: 2017-07-04 - Zakup i dostawa ryb i przetworów z ryb
Dodano: 2017-02-10 - Dostawa ryb
Dodano: 2016-12-09 - Dostawa pieczywa.
Dodano: 2016-11-18