Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 15328 Białystok, ul. Świerkowa
  • Województwo: podlaskie
  • Telefon/fax: tel. 857 422 360 , fax. 857 458 087
  • Data zamieszczenia: 2018-04-18
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Świerkowa 9
    15328 Białystok, woj. podlaskie
    tel. 857 422 360, fax. 857 458 087
    REGON: 30467400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dps.bialystok.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Jednostka samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Baleron wp. wędzony, gotowany 300 2. Baleron z indyka 100 3. Biała szynka formowana 71% mięsa 120 4. Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 50 5. Boczek z polędwicą 120 6. Filet świeży z indyka 100 7. Filet świeży z kurczaka 1000 8. Flaki wołowe krojone mrożone 150 9. Golonka konserwowa 250 10. Kark wołowy 100 11. Karkówka wieprzowa surowa b/k 550 12. Kaszanka 250 13. Kiełbasa spod strzechy 100 14. Kiełbasa żywiecka drobiowa 350 15. Kiełbasa biała, parzona 300 16. Kiełbasa krakowska formowana 150 17. Kiełbasa krakowska parzona 300 18. Kiełbasa na „święconkę” 18 19. Kiełbasa pieczona podsuszana 180 20. Kiełbasa podwawelska 110 21. Kiełbasa swojska (np.Sokołów) 170 22. Kiełbasa toruńska 100 23. Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 300 24. Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 50 25. Kiełbasa zwyczajna 250 26. Krupnioki 250 27. Kurczaki świeże 300 28. Łopatka wieprzowa surowa b/k 1750 29. Mięso wołowe rosołowe 80 30. Mortadela wieprzowa. 250 31. Nogi wieprzowe. 150 32. Ogonówka wp wędzona,parzona. 320 33. Parówki delikatne 450 34. Parówkowa firmowa 300 35. Pasztet wieprzowy 100 36. Pasztet z całego kurczaka 120 37. Pasztetowa drobiowa. 210 38. Pasztetowa wp. 100 39. Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 80 40. Pieczeń rzymska 250 41. Poledwica drobiowa extra 50 42. Polędwica wieprzowa sopocka 300 43. Polędwica wp.wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 30 44. Rolada faszerowana 80 45. Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 80 46. Rolada z kurczakiem 80 47. Salceson czosnkowy 100 48. Salceson wieprzowy czarny 100 49. Salceson wieprzowy. 160 50. Schab wieprzowy surowy b/k 800 51. Schab włoski 300 52. Serca wieprzowe. 100 53. Szynka konserwowa 350 54. Szynka wp.tyrolska 300 55. Szynka wp.wędzona,parzona zawarość mięsa minimum 81% 50 56. Szynka wp.wędzona,parzona zawartość mięsa75% 90 57. Szynka z piersi indyka 80 58. Szynkowa luksusowa 100 59. Udziec z kurczaka 1200 60. Wątróbka drobiowa 250 61. Żeberka wieprzowe paski 200
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach