Przetargi.pl
DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH (DRUGIE POSTĘPOWANIE)

Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu ogłasza przetarg

  • Adres: 59-700 Bolesławiec, al. Tysiąclecia 30
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar , fax. 75 616 26 83
  • Data zamieszczenia: 2016-06-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu
    al. Tysiąclecia 30 30
    59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie
    tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar, fax. 75 616 26 83
    REGON: 00029419000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitalpsychiatryczny.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH (DRUGIE POSTĘPOWANIE)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych w asortymencie i ilościach podanych w załączniku nr 2 do Siwz (stanowiącym jednocześnie formularz cenowy) oraz na zasadach opisanych w załączniku nr 3 do Siwz (projekt umowy). (Lp., asortyment, ilość, gramatura jedn.): 1. Mąka pszenna typ 650 Kg 2000 2. Biały barszcz kg 200 pakowany po 50 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 40 - 60g) 3. Mąka ziemniaczana Kg 50 4. Zupa pieczarkowa kg 150 pakowana po 50 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 40 - 60g) 5. Kasza jęczmienna Kg 1800 6. Fasolka konserwowa kg 225 pakowana po 450 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 400 - 500g) 7. Groszek konserwowy kg 120 pakowany po 240 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 240 - 400g) 8. Dżem kg 572 - niskosłodzony, pakowany po 260 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 250 - 400g) 9. Marmolada kg 572 pakowana po 260 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 250 -400g) 10. Groch łuskany Kg 350 11. Herbata granulowana kg 250 pakowana po 100 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 100 - 500g) 12. Herbata owocowa kg 60 susz naturalny (luz) pakowany po 100 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 100-600g) 13. Kawa zbożowa Kg 250 pakowana po 0,5 kg. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 0,5 - 1kg) 14. Przyprawa do zup l 380 pakowana po 1l. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - l (dopuszczalny przedział 0,75 - 1 l) 15. Koncentrat pomidorowy kg 225 pakowany po 0,9 kg. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - kg (dopuszczalny przedział 0,8 - 1kg) 16. Kasza manna Kg 700 17. Płatki owsiane zwykłe Kg 700 18. Ryż Kg 1300 19. Sól Kg 1800 20. Pieprz naturalny mielony kg 15 pakowany po 20 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 20 - 40g) 21. Syrop owocowy l 400 pakowany po 0,5 litra. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - (dopuszczalny przedział 0,4 - 0,6l) 22. Majonez kg 146 pakowany po 730 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 650 - 800g) 23. Musztarda kg 54 pakowana po 180 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 150 - 200 g) 24. Kaszki mleczne owocowe kg 138 pakowane po 230 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 200 - 250 g) 25. Olej l 300 26. Ocet l 200 27. Kakao kg 20 pakowane po 100 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 100- 250 g) 28. Budyń kg 11,4 - bez cukru, pakowany po 38 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 35 - 50g) 29. Kisiel kg 68,4 - bez cukru, pakowany po 38 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 35 - 50g) 30. Galaretka owocowa kg 15 pakowana po 75 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 70 - 90g) 31. Ciastka różne Kg 100 wyrob swieży o max terminie do spozycia 30 dni 32. Cukier waniliowy kg 4,8 pakowany po 16 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 16 - 32 g) 33. Przyprawa jarzynka kg 100 pakowana po 1 kg. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 0,5 - 1kg) 34. Majeranek kg 1 pakowany po 5 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 5 - 10g) 35. Papryka słodka mielona kg 4 pakowana po 20 g. w przypadku innej gramatury opakowania jedn. wpisać - g (dopuszczalny przedział 20- 40 g) 36. Makaron kg 4000 37. Cukier biały kg 4000 38. Wafel przekładany kremem kakaowym (lub innym) w czekoladzie kg 14,4 gramatura 48 g. w przypadku innej gramatury wpisać - g (dopuszczalny przedział 40- 55 g)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: W prowadzonym postępowaniu Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.szpitalpsychiatryczny.bip.org.pl/?tree=przetarg
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach