Przetargi.pl
DD/ZP 220/9/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

Zakład Karny w Kłodzku ogłasza przetarg

  • Adres: 57-300 Kłodzko, ul. Bohaterów Getta 16
  • Województwo: dolnośląskie
  • Telefon/fax: tel. 074 8651800, 8651854 , fax. 074 8673017
  • Data zamieszczenia: 2015-10-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Kłodzku
    ul. Bohaterów Getta 16 16
    57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie
    tel. 074 8651800, 8651854, fax. 074 8673017
    REGON: 00032056100000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: ZAKŁAD KARNY KŁODZKO

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DD/ZP 220/9/2015 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I: PRZYPRAWY: 1) Bulion grzybowy CPV 15872200-3 opakowanie jednostkowe 1-20 kg; 2) Czosnek mielony CPV 15332140-7 opakowanie 1-5 kg; 3) Keczup CPV 15871230-5 opakowanie 1 kg; 4) Koperek suszony CPV 15870000-7 opakowanie 0,5-1 kg; 5) Liść laurowy CPV 15870000-7 opakowanie 0,5-1 kg; 6) Majeranek CPV 15871000-0 opakowanie 0,5-5 kg; 7) Majonez CPV 15871273-8 opakowanie 1 kg; 8) Musztarda CPV 15871250-1 opakowanie 1 kg; 9) Papryka CPV 15871200-6 opakowanie 1-5 kg; 10) Przyprawa do kurczaka CPV 15871200-6 opakowanie 1-5 kg; 11) Przyprawy sypkie typu jarzynka CPV 15891000-0 opakowanie 1-5 kg; 12) Rosół wołowy CPV 15872400-5 opakowanie 1-5 kg; 13) Ziele angielskie CPV 15870000-7 opakowanie 1-5 kg; 14) Zupa pieczarkowa CPV 15891000-0 opakowanie 1-5 kg; 15) Przyprawa do gulaszu CPV 158910000-0 opakowanie 0,1-1 kg; Dostarczony towar ma być w opakowaniach. Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: nazwa oraz adres dostawcy lub producenta; nazwa oraz rodzaj produktu; termin przydatności do spożycia min. 6 mies. od dostawy; warunki przechowywania; skład i waga. CZĘŚĆ II: NAPOJE 1) Woda mineralna CPV 15981200-0 opakowanie 1,5 litra Opakowanie jednostkowe 1,5 litra pakowane zbiorczo w zgrzewki 6 szt. Wszystkie artykuły oznakowane etykietą producenta zgodnie z przepisami. Termin przydatności do spożycia określony na etykiecie - minimum 6 mies. od daty dostawy CZĘŚĆ III: ZBOŻOWE-STRĄCZKOWE 1) Ryż CPV 15614100-6 biały, długoziarnisty, opakowanie od 1 do 20 kg; 2) Fasola CPV 03221210-1 biała, opakowanie od 5 do 20 kg; 3) Maka pszenna CPV 15614100-6 typ 450-550, opakowanie od 1 do 20 kg; 4) Mąka ziemniaczana CPV 15620000-0 opakowanie od 1 do 20 kg; 5) Makaron świderki CPV 15613300-1 opakowanie od 10 do 20 kg; 6) Bułka tarta CPV 15811500-1 opakowanie od 0,5 do 5 kg; 7) Kawa zbożowa CPV 15862000-8 opakowanie od 0,5 do 25 kg; Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: nazwa oraz adres dostawcy lub producenta; nazwa oraz rodzaj produktu; termin przydatności do spożycia min. 3 mies. od dostawy; warunki przechowywania; skład i waga. CZĘŚĆ IV: WARZYWA 1) Ogórek kiszony CPV 15331000-7 opakowanie worki plastikowe od 5 do 10 kg lub wiadra plastikowe od 10 do 20 kg. Nie dopuszcza się dostaw w beczkach. Opis jakości: produkt dostarczony w sztukach, nie rozdrobniony, smak i zapach - charakterystyczny dla ogórka kiszonego, aromatyczny, słono-kwaśny bez posmaków i zapachów obcych, jędrność - sztuki jędrne, chrupkie, wygląd soku - jasno-szaro-zielony. CZĘŚĆ V: KONSERWOWE 1) Koncentrat pomidorowy CPV 15871230-5 opakowanie od 0,9 do 2 kg; 2) Fasolka szparagowa konserwowa CPV 15331400-1 opakowanie od 0,5 do 2 kg; 3) Groszek konserwowy CPV 15331400-1 opakowanie od 0,2 do 2 kg; 4) Fasolka konserwowa czerwona CPV 15331400-1 opakowanie od 0,5 do 2 kg; 5) Fasolka konserwowa biała CPV 15331400-1 opakowanie od 0,5 do 2 kg; 6) Kukurydza konserwowa CPV 15331400-1 opakowanie od 0,2 do 2 kg; Na każdym dostarczonym produkcie musi być etykieta z następującymi danymi: nazwa oraz adres dostawcy lub producenta; nazwa oraz rodzaj produktu; termin przydatności do spożycia min. 6 mies. od dostawy; warunki przechowywania; skład i waga. CZĘŚĆ VI: NABIAŁ 1) Mleko w proszku CPV 15511700-0 opakowanie jednostkowe 5-25 kg; 2) Ser twaróg chudy CPV 15542100-0 opakowanie jednostkowe 250 g kostka; 3) Serek do chleba CPV 15500000-3 opakowanie jednostkowe 100 g - bez dodatków żelatyny wieprzowej oraz bez dodatków smakowych; 4) Serek homogenizowany CPV 15881000-7 opakowanie jednostkowe 150 g - bez dodatków żelatyny wieprzowej; Wszystkie wyroby muszą być oznakowane etykietą zawierającą wszystkie niezbędne informacje o produkcie, skład wyrobu, kaloryczności, numerze normy produkcyjnej. Wszystkie artykułu muszą stanowić jednorodną partię, a okres przydatności do spożycia wynosi następująco: pozycja nr 1 mleko w proszku - min. 6 mies. od daty dostawy; pozycja nr 2 ser twaróg chudy - min. 14 dni od daty dostawy; pozycja nr 3 serek do chleba - min. 21 dni od daty dostawy; pozycja nr 4 serek homogenizowany - min. 21 dni od daty dostawy; Inne informacje: pakowanie - w pojemnikach z podziałem asortymentowym, przechowywanie - warunki składowania określone na opakowaniu jednostkowym. CZĘŚĆ VII: JAJA 1) Jaja klasa A (konsumpcyjne) CPV 03142500-3 kategoria wagowa M Inne informacje o produkcie: pakowanie - w pojemnikach przeznaczonych do transportu jaj; znakowanie - etykietą zgodnie z obowiązującymi przepisami w języku polskim; termin przydatności do spożycia - znakowanie czytelne na opakowaniu jednostkowym zgodnie z obowiązującymi przepisami min. 21 dni; przechowywanie - warunki składowania określone na opakowaniu jednostkowym i zgodne z warunkami systemu HACCP dla tego produktu. CZĘŚĆ VIII: TŁUSZCZE 1) Tłuszcz do smarowania pieczywa CPV 15430000-1 opakowanie jednostkowe 0,25 kg. Tłuszcz roślinny - produkt przeznaczony do spożycia w formie gotowej (np. do smarowania pieczywa), a także przeznaczony do obróbki termicznej (np. do sporządzenia zasmażek, sosów itp.).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158712305
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach