Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg
- Adres: 24300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 827 69 00 , fax. 81 827 35 50
- Data zamieszczenia: 2018-05-21
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
ul. Owocowa 7
24300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
tel. 81 827 69 00, fax. 81 827 35 50
REGON: 6039716600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
2/Ż/OISW/2018 - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
CZĘŚĆ I – /KONSERWY MIĘSNE/ CPV - 15131000-5 1. Konserwa turystyczna 300g z samootwieraczem kg I 13234,80 2. Przysmak śniadaniowy – konserwa 300g z samootwieraczem kg I 8499,90 3. Pasztet drobiowy konserwa 300g z samootwieraczem kg I 10608 4. Pasztet drobiowy w alupacu 110g - 130g. kg I 5700 CZĘŚĆ II – /KONSERWY RYBNE/C PV - 15240000-2 1. Paprykarz szczeciński – konserwa z samootwieraczem 330g (minimalna zawartość ryby rozdrobnionej 30%) kg I 15716,79 2. Śledź w oleju – konserwa 330g z samootwieraczem (zawartość śledzia w konserwie min. 55%) kg I 4554,99 3. Śledź w pomidorach – konserwa 330g z samootwieraczem (zawartość śledzia w konserwie min. 55%) kg I 10254,75 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131000-5
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający nie stawia warunków w tym zakresie , Wykonawca składa podpisane oświadczenie, o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu ( załącznik nr 3 do siwz)
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy załącznik nr 1 do siwz, pełnomocnictwo jeżeli dotyczy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- „Dostawy konserw mięsnych i konserw rybnych” do zakładów karnych i aresztów śledczych w Okręgu Lubelskim
Dodano: 2024-01-30 - Dostawy konserw mięsnych oraz rybnych do jednostek organizacyjnych okręgu lubelskiego
Dodano: 2020-05-18 - Zakup i dostawa artykułów żywnościowych do Jadłodajni Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Parczewie w roku 2020
Dodano: 2019-12-13 - Dostawa posiłków regeneracyjnych dla pracowników Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II
Dodano: 2019-10-16 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Teodorówce, Filii DPS w Długim Kącie i Filii DPS w Biłgoraju
Dodano: 2019-09-25 - Dostawa mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej w Teodorówce, oraz filii DPS w Długim Kącie i na ul. Zielonej w Biłgoraju na 12 miesięcy
Dodano: 2019-09-16 - Dostawy konserw
Dodano: 2019-05-27 - Dostawa posiłków regeneracyjnych dla pracowników Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II
Dodano: 2018-10-16 - Sukcesywna dostawa konserw mięsnych jako posiłków regeneracyjnych
Dodano: 2017-10-11 - 2/Ż/OISW/2017
Dodano: 2017-07-04